Bayerni puuri hoidis puutumatuna pensionär

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 2012. aastast osales Tom Starke Bayerni eest alles üheksandas Bundesliga mängus.
Alates 2012. aastast osales Tom Starke Bayerni eest alles üheksandas Bundesliga mängus. Foto: Peter Schatz/imago/ActionPictures

Müncheni Bayerni alistas täna võõral väljakul Frankfurti Eintrachti 1:0. Tulemuse juures oli märkimisväärne, et Saksamaa jalgpalli ainuvalitseja väravat kaitses Tom Starke.

Starke näol on tegu mulluse hooaja järel kindad varna riputanud 36-aastase puurilukuga, kes naasis profijalgpalli sunni tõttu. Bayern on lihtsalt nõnda suures väravavahtide kriisis.

Müncheni klubi esimene valik postide vahel on mõistagi Manuel Neuer, kes on hetkel vigastatud. Sama saatus on tabanud Christian Früchtli ja vahetult enne tänavust matši ka Sven Ulreichi. See tähendab, et Bayern on pidanud pöörduma oma neljanda valiku, endise Leverkuseni Bayeri ja Hoffenheimi puuriluku Starke’i poole.

«Olen väga rõõmus, et saan taas mängida ja teha oma 100. mängu Bundesligas. Ma ei uskunud, et see on miski, milleni pärast karjääri lõpetamist jõuan,» rääkis Starke. «Sain teada, et Sven ei saa mängida, alles pärast soojendust.»

Bayerni võiduvärava lõi 20. mänguminutil Arturo Vidal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles