Johanna Talihärm tõusis selle talve Eesti parimaks laskesuusatajaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Tairo Lutter / Postimees

LASKESUUSATAMINE. Johanna Talihärm näitas laupäevases Hochfilzeni MK-etapi tagaajamisvõistluses päeva 11. sõiduaega ja tabas tiirudes 18 märki 20-st. Tasuks karjääri parimat tulemust märkiv 29. koht, mis teeb temast selle talve Eesti parima laskesuusataja, kolleegide Roland Lessingu 31. ja Rene Zahkna 34. tulemus said üle sõidetud.

«Finišis olin ikka suhteliselt kutu,» muheles jälitussõidule reedese sprindi põhjal 45. kohalt startinud Talihärm, kes läbis kaks esimest tiiru puhaste paberitega, aga kahes viimases jättis kaks märki üles.

Ülearu tuska need möödalasud ei valmist. Pigem vastupidi. «Mingil määral tuleb otsida motivatsiooni, samas ei saa kunagi iga negatiivse asja pärast põdema jääda,» sõnas Talihärm. Võrreldes nullilähedases nähtavuses peetud sprindivõistlusega olid tingimused tiirus veidi paremad. «Lumesadu mõjutas minu sõitu vähem ja nähtavus oli parem. Tuul keerutas aga ikka, esimeses lamadestiirus oli seda tunda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles