Galerii: Hunt tegi lumetormis karjääri parima mängu, aga Colts kaotas lisaajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes oleks osanud aimata, et Ameerika jalgpall on talisport. USA idarannikul Buffalos möllas lumetorm ning kohaliku Billsi meeskonna staadionil ei ole katust. Hooaja 13. matšiks sõitis neile külla Margus Hundi koduklubi Indianapolise Colts. Bills sai lisaajal 13:7 võidu ning Colts kirja hooaja 10. kaotuse.

Sealjuures leidis tänavu korduvalt matši lõpus võite käest lasknud Colts järjekordselt uue mooduse kaotamiseks. Tõsi, siinkohal mängisid suurt rolli ka kohtunikud. Minut enne matši lõppu oli Colts 0:7 kaotusseisus, kuid sai kirja kuuepunktilise touchdowni. Traditsiooniliselt järgnenuks lisapunktiüritus, kuid Colts riskeeris ja läks viigi asemel jahtima võitu proovides söötes teenida kahte lisasilma. Esialgu õnnestunult, kuid kohtunikud määrasid külalistele kaheldava väärtusega karistuse, mis tähendas lisapunkti kordamist. Pall nihutati väravast kaugemale ja seekord pidi Colts leppima lisaaja toonud löögiga. Seal oli edukam Bills, kelle touchdown tähendas kohtumise lõppu.

Hunt pidas mängus seitsmel korral kinni palliga vastase ründaja. Kuuel juhul oli tema ainus Coltsi mängija, kes vastasele käed külge sai. Mitte kunagi varem viie NFLis veedetud aasta jooksul polnud eestlane mängus omapäi maha tõmmanud üle kahe vastase.

Colts on tänavu võitnud kolm mängu ja kaotanud üheksa ning nende lootus jõuda play-offi on kustunud. Billsil on võidud-kaotused viigis 6:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles