Liverpool sai Meistrite liiga play-off'is hea loosi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli suurim väravakütt Mohamed Salah (vasakul) ja tema meeskonnakaaslased võivad loosiga rahule jääda.
Liverpooli suurim väravakütt Mohamed Salah (vasakul) ja tema meeskonnakaaslased võivad loosiga rahule jääda. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Täna pärastlõunal toimus UEFA peakontoris Šveitsis Nyonis Meistrite liiga kaheksandikfinaalpaaride loos. 

Esmakordselt liiga ajaloos jõudsid 16 parema sekka viis ühe riigi klubi, kui inglaste Londoni Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool ja Tottenham Hotspur läbisid alagrupiturniiri edukalt.

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool võib loosiga igati rahule jääda, sest kohtub kaheksandikfinaalis Portugali meistri Portoga. Oma alagrupi võitnud Liverpool vältis seega nii Madridi Reali, Müncheni Bayernit kui ka Torino Juventust.

Kõige oodatumad vastasseisud on aga kahtlemata Torino Juventus - Tottenham Hotspur, Madridi Real - Pariisi Saint-Germain ja Londoni Chelsea - Barcelona. Enim õnne oli Müncheni Bayernil, kes jäi küll alagrupis teiseks, ent loositi vastamisi türklaste Besiktasiga.

Pärast Meistrite liiga paaride selgumist loositakse ka Euroopa liiga play-off'i paarid.

Kaheksandikfinaalpaarid:
Torino Juventus - Tottenham Hotspur
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Madridi Real - PSG
Donetski Šahtjor - AS Roma
Londoni Chelsea - Barcelona
Müncheni Bayern - Besiktas

*Alagruppide võitjad peavad avakohtumise võõrsil 13/14 või 20/21 veebruaril ning korduskohtumise kodus 6/7 või 13/14 märtsil.

Alagruppide võitjad: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, AS Roma, Barcelona, Besiktas, PSG.

Alagruppide teise koha omanikud: Madridi Real, Londoni Chelsea, Müncheni Bayern, Torino Juventus, Donetski Šahtjor, Porto, Sevilla, Basel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles