Rekorditeni jõudnud snuukrilegend: ma pole suurim mängija

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

42-aastane inglasest snuukrimängija Ronnie O’Sullivan alistas Suurbritannia lahtiste meistrivõistluste finaalmängus endast seitse aastat noorema kaasmaalase Shaun Murphy 10:5 ning teenis karjääri 18. suurturniiri võidu. 

Ühtlasi tõusis O’Sullivan selles arvestuses samale pulgale karjääri lõpetanud šotlase Stephen Hendryga, vahendab BBC. Suurbritannia lahtistel meistrivõistlustel on nüüdseks O’Sullivan triumfeerinud kuuel korral, sama saavutus on ette näidata ka Steven Davisel.

Snuukrilegend pole rekorditest ülemäära vaimustuses. «Ma ei saa kunagi öelda, et olen suurim mängija,» jäi O’Sullivan pärast järjekordset turniirivõitu tagasihoidlikuks. «Mul on lihtsalt hea meel, et olen aastate jooksul teinud mõningaid suurepäraseid etteasteid.»

Viiekordse maailmameistri osalemine aasta ühel tähtsamail turniiril ehk maailmameistrivõistlusel pole veel sugugi kindel. Kolm nädalat tagasi sõnas O’Sullivan, et samal ajal toimuvad ka tõsielusarja «Hustle In Australia» võtted ning osaleks seal meeleldi.

Maailmameistrivõistlused peetakse 21. aprillist kuni 7. maini Inglismaal. Tiitlikaitsja on O’Sullivani kaasmaalane Mark Selby, kes äsja lõppenud Suurbritannia lahtistel meistrivõistlustel langes konkurentsist teises ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles