Kelly Sildaru sai positiivse uudise

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sildaru taastusravi juurde kuuluvad ka tasakaalu- ja koordinatsiooniharjutused.
Sildaru taastusravi juurde kuuluvad ka tasakaalu- ja koordinatsiooniharjutused. Foto: Kelly Sildaru/Instagram

Kelly Sildaru paraneb jõudsalt septembris saadud rängast põlvetraumast ning sellele järgnenud operatsioonist. Eesti parim talisportlane andis videoblogi vahendusel oma pöidlahoidjatele teada, et tema taastusravi on jõudnud sellisesse faasi, kus ta võib põlvele anda juba veidi suuremat koormust.

«Olen väga rahul, et mu põlv saab üha tugevamaks. Tegelikult mina ise millestki eriti aru ei saa, aga mu füsioterapeut ütleb mulle peaaegu iga päev, et põlve seis on palju parem,» rääkis Sildaru, kes tähistas väikest juubelit – tema operatsioonist on möödus kümme nädalat. «Seepärast lubatakse mul batuudil hüpata. Ootasin pingsalt seda hetke, millal taas hüppama pääsen.»

Mõistagi on 15-aastane Sildaru veel kaugel neist hulljulgetest hüpetest, millega ta Eesti spordisõprade südame võitis ja mida ta kahjuks Pyeongchangi olümpiamängudel näidata ei saa, kuid iga väike samm tagasi lumele pääsemise poole on freestyle-suusatajale suur asi. «Tean, et see, mida teen, ei näi millegi erilisena, aga vähemalt on see midagi,» nentis piiga isegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles