Bulls võitis, Markkanen jäi mängult vana mure tõttu eemale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen.
Lauri Markkanen. Foto: Charles Rex Arbogast/AP

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA pidi läinud ööl vastu võtma valusa kaotuse idakonverentsi liider, vigastatud Kyrie Irvinguta mänginud Boston Celtics, jäädes võõrsil 85:108 alla Chicago Bullsile.

Bulls võttis Nikola Mirotici ja Bobby Portise 47 punkti (Mirotic 24 punkti, 8 lauapalli; Portis 23 punkti) toel kolmanda järjestikuse võidu. Celticsi parim oli 31 minutiga 15 punkti visanud Al Horford.

Kohtumisest jäi eemale aga soomlaste kangelane Lauri Markkanen. Kuigi soomlane näitas eile Bullsi Twitteri kontole postitatud videos, et võiks olla ka hea jalgpallur, selgus, et oskuste näitamine tegi talle ka karuteene. Markkanen libastus ning tal avaldus vana seljaprobleem, mis tegi talle häda juba korvpalli EMi ajal. Peatreener Fred Hoiberg rääkis Chicago Tribune'ile, et olukord pole katastroofiline ning «Lauri saab sellest murest varsti jagu.»

Kaotusest hoolimata jätkab Bostoni klubi idakonverentsi liidrina (23 võitu, 6 kaotust), Chicago on 15 klubi seas eelviimane (6 võitu, 20 kaotust). 

Läänekonverentsi liider Houston Rockets seevastu pikendas oma võiduseeriat kümne mänguni, kui kodus alistati 130:123 New Orleans Pelicans. James Harden viskas võitjate kasuks 26 punkti.

TEISED TULEMUSED: 

Teised tulemused:

Memphis - Miami 82:107

Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder 116:103

Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 104:111

LA Clippers - Toronto Raptors 91:96 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles