Video: suusatajad otsivad lisakäiku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LAHTI, SOOME 26FEB17.
Suusatamine. Suusatamise MM. Lahti MM. Sprinditeade. Pildil paremal Marko Kilp.
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
LAHTI, SOOME 26FEB17. Suusatamine. Suusatamise MM. Lahti MM. Sprinditeade. Pildil paremal Marko Kilp. tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti suusatajad jätkavad ettevalmistust järgmiseks MK-etapiks, mis sel nädalavahetusel peetakse Toblachis. 

Toblachis võistledakse sel nädalavahetusel vabatehnikasõidus ja jälitussõidus ning seetõttu on paslik harjutada just vabatehnikat, näitab Team Haanja oma uues Instagrami videos. 

 

Otsime lisakiirust, ehk veel üht käiku edasi! #teamhaanja #merkoehitus #nordichotelforum #feelthealps

A post shared by Team Haanja (@teamhaanja) on

Pyeongchangi olümpiale läheb praeguse seisuga kolm suusatajat - kaks nädalat tagasi Rukal täitsid normi sprindis Marko Kilp ja Raido Ränkel, sel nädalavahetusel distantsisõidus 13. kohaga Karel Tammjärv.

 «Karel, Raido Ränkel ja Marko Kilp on nüüd kolm kindlat kohta. See on super!» oli treener Anti Saarepuu tänavuse hooaja algusega rahul.

«Pingeid on kohe rohkem maas. Saame nüüd rohkem valida distantse ja ei pea enam kõiki võistlusi kaasa tegema.»

Näiteks jätabki Tammjärv jätab vahele Toblachis kavas oleva MK-etapi ja kulutab selle asemel koolipinki. Pärast jõule ootab ees juba Tour de Ski, mille eesmärgi sõnastab sportlane lihtsalt: anda endast parim. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles