Võistluskeelust vabanenud Fury viskas valitsevale maailmameistrile kinda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Viimati 2015. aasta novembris poksiringis käinud ja toona üliraskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitško alistanud Tyson Fury pääses võistluskeelust ning saab poksikarjääri jätkata, vahendab BBC.

Pärast triumfi sattus britt probleemide küüsi ning pidi loovutama poksilitsentsi. Suurbritannia antidopinguagentuur andis teada, et Fury antud dopinguproovist leiti keelatud steroidi jälgi.

Sportlaste väitel sattus keelatud aine nende organismi, kuna nad sõid kastreerimata metssea testoreroonirikast liha. Hiljem langes Fury depressiooni ning jäi vahele kokaiini tarvitamisega.

Nüüd jõudsid endine raskekaalu maailmameister ja antidopinguagentuur kokkuleppele, mille kohaselt on sportlase võistluskeeld ametlikult peatatud. Karmi suuvärgiga tuntud Fury viskas kohe pärast värsket uudist valitsevale raskekaalu tšempionile kinda.

«Anthony Josua, kus oled poisike? Hoia alt, mitte keegi ei peata mind,» kirjutas Fury sotsiaalmeedias.

Joshua alistas hiljuti ringis Carlos Takami ning kaitses esmakordselt oma maailmameistrivöösid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles