Eesti saab endale uue profipoksiässa, Arro vastaseks kõva pähkel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estboxing
Estboxing Foto: Profipoksija Kaupo Arro astub taas võitlusringi

6. jaanuaril toimub Kalevi spordihallis järjekorras kolmas vaid poksile pühendatud võitlusspordiüritus Warrior Fight 3, mis toob ringi Eesti lähiajaloo parima amatöörpoksija Ainar Karlsoni.

Amatöörkarjääri jooksul korra Euroopa meistrivõistlustel viienda ning kolmel korral üheksanda koha teeninud Ainar Karlson, kes on tulnud 11 korda Eesti meistriks, astub ringi Kalevi spordihallis esmakordselt profiringi.

Varem poolprofessionaalina Kasahstani klubiga Astana Arlans WSB-sarja maailmaliiga võitjaks tulnud Karlsoni vastasene on veel üllatus.

Arro vastane kõva pähkel

Warrior Fight 3 toob Eesti ühele paremale poksijale Kaupo Arrole vastaseks endise profipoksi tiitlimehe.

Arro on karjääri alustanud nelja järjestikuse võiduga. Profidebüüdis tuli võit Rootsi esinumbri Michael Obini üle, kaks matši hiljem karjääri esimene nokaudiga võit valgevenelase Andrei Dolhozhjieu vastu. 

Kuid Warrior Fight 3 ringis astub Arrole vastu senise karjääri kõige tugevam pähkel - karjääri jooksul üheksa võitu ning vaid ühe kaotuse teeninud valgevenelane Kirill Samadurau. Saamadurau profikarjääri esimene kaotus sündis alles septmebris, kui tuli kohtunike otsusega alla vanduda profiteel kõik 20 matši võitnud usbekile Sherzod Khusanov, kelle näol on tegemist endise amatööpoksi maailmameistrivõistluste neljakordse medalisti ning WBO alamkategooria tiitlimehega.

Foto: Warrior Fight 3

Koos Karlsoni ja Arroga osaleb poksiüritusel Warrior Fight 3 ka Eesti seni edukaim profipoksija Pavel Semjonovi. Eesti kõrgeima lennuga profipoksija Pavel Semjonov peab end tõestama korraliku karjääri teinud ukrainlase Aleksander Ivanovi vastu, kes Venemaal võideldes on saanud kirja 12 võitu ja vaid 3 kaotust.

Põneva lahingu pakub kindlasti karjääri kuuendat profipoksimatši tegev Ott Remmer.

Kokku leiab 6. jaanuaril Kalevi spordihallis aset kolm amatöörmatši ning 7 profipoksimatši.

Warrior Fight on Eesti ainus profipoksi võistlussari, mis on võtnud endale ülesande pakkuda maailmatasemel väljundit kohalikele parimatele kindameestele. Täpsem info ürituse kodulehel estboxing.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles