Flora president välistas Norbert Hurda naasmise Flora peatreeneriks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora president Pelle Pohlak.
FC Flora president Pelle Pohlak. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpalli valitsev meistermeeskond FC Flora teatas, et lõppenud hooaja Premium liiga parim treener, hollandlane Arno Pijpers ei jätka meeskonna eesotsas ning lahkub Eestist. Kellest saab aga tema järglane?

Aasta algul Pijpersiga käed löönud Flora juhtkond oli arvestanud asjaoluga, et hollandlane võib iga hetk meeskonnast lahkuda. Nimelt on Pijpersi ema vanadekodus, mis kolib peagi ning see nõuab temalgi Hollandis viibimist. «Tegelikult olime kogu aeg valmis, et tal on vaja mingi hetk Hollandisse minna – tema palkamisel olime sellega arvestanud,» sõnas Flora president Pelle Pohlak Postimehele. «Tagantjärele spekuleerides oleks see võinud isegi varem juhtuda,» lisas Pohlak.

Kes meeskonda järgmisel hooajal juhendab? «Konkreetne kandidaat on olemas,» sõnas Pohlak, kuid rohkem spekuleerida ei soovinud. Küll aga kinnitas Flora president, seni Pijpersi kõrval abitreenerirolli täitnud Norbert Hurt jätkab klubis spordidirektorina ning tema peatreeneriks naasmine on välistatud. Hurt viis Flora üle-eelmisel hooajal samuti meistriks, kuid mullust aastat alustati kehvasti ja suvel asus tema asemel klubi tüüri juurde Argo Arbeiter. Hooaja lõppedes otsustati siiski, et ka Arbeiteriga koostööd ei jätkata, ning Florasse naases Pijpers.

Pijpers viibib veel nädala Eestis ning aitab Floral hooajaks valmistuda. Esimene väljakutreening toimus täna. Jaanuari lõpus leiab aset sõprusmäng Rootsi meistermeeskonna Malmö FF-ga. «Eelmisel aastal polnud meil detsembris peatreenerit ja saime hakkama. Kui seekord detsembri lõpuks saame asjad aetud, on hästi. Kindlasti teeme sellega tööd,» lisas Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles