Tänaku konkurent tegi hooaegade vahel olulise muutuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: /imago/Crash Media Group

Hyundai rallimeeskonnal on jätkuvalt järgmiseks aastaks rohkem sõitjaid kui vabu autosid, mis tähendab, et vähemalt ametlikult pole veel välja öeldud, millistel MM-etappidel on Thierry Neuville’i ja Andreas Mikkelseni kõrval kolmanda auto roolis Hayden Paddon ja millal Dani Sordo. Küll teab hispaanlane aga, kes on võistlustel edaspidi tema kaardilugeja.

Hyundai meeskond andis täna teada, et Sordo lõpetab koostöö viimased neli aastat tema kõrval istunud Marc Martiga ning uuest aastast loeb talle legendi kogenud Carlos del Barrio, kes tegi oma debüüdi MM-sarjas juba 1994. aastal Jesus Purase kõrval. Ühes autos saavad taas kokku vanad sõbrad, sest del Barrio oli Sordo kaardilugeja ka 2004 ning 2011-2013.

Ilmselt lööb Sordo järgmisel aastal Hyundaiga kaasa kõigil asfaldietappidel ja kruusal kihutab tiimis uusmeremaalane Paddon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles