Markkanen ikka vigane, aga Bulls võttis juba neljanda võidu jutti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Dunn ja Denzel Valentine võitu tähistamas.
Kris Dunn ja Denzel Valentine võitu tähistamas. Foto: Nam Y. Huh/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA vahepeal 10 järjestikkust kaotust saanud Chicago Bulls on naasnud võitude teele – möödunud ööl alistati pingelises heitluses kodusaalis Utah Jazz 103:100. Soomlaste ebajumal Lauri Markkanen pigi teist mängu jutti vigastuse tõttu vaatama matši varumeestepingilt.

Markkaneni vaevab seljahäda, mistõttu pole ta mängukõlbulik. Noore tähe puudumine aga Bullsi hoogu ei pidurda: Jazzi vastu saadi kirja juba neljas järjestikune mänguvõit, mis tõstab hooaja kogusaldo seitsme võidu ja 20 kaotuse peale.

Chicago meeskonna parimana tõi Nikola Mirotic 29 punkti. Robin Lopez lisas 16, Denzel Valentine ja Kris Dunn 13 silma. Kaotajate poolt oli Donovan Mitchell 32 punktiga üleplatsimees.

Võiduga kerkis Bulls mülkast välja – viimast kohta hoiab liigas nüüd kuue võidu ja 21 kaotusega Atlanta Hawks.

Taas sai võidurõõmu maitsta ka liiga liider Boston Celtics. Liider Kyrie Irvingule eelmises matšis Bullsiga puhkepäeva andnud ja seetõttu sauna saanud Celtics alistas möödunud ööl suureskoorilises matšis 124:118 Denver Nuggetsi. Irving tõi kohtumises 33 punkti ja jagas seitse resultatiivset söötu.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles