Värske maailmameister Schumacher meenutas isa Michaelit südamliku kõnega (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gina Schumacher on Euroopa ja kahekordne maailmameister.
Gina Schumacher on Euroopa ja kahekordne maailmameister. Foto: Uwe Anspach/AP

Gina-Maria Schumacher käis nooruses sama rada nagu seitsmekordsest F1 maailmameistrist isa Michael ning vend Mick ehk tegi spordiga tutvust läbi kardisõidu. Oma karjääriks valis piiga aga hobuspordi ning krooniti tänavu vesternratsutamises kahekordseks maailmameistriks

Sakslannat auhinnati saavutuse eest ka Audi Generation Award galal, kus ta tunnistati aasta sportlaseks, kirjutab Bild. «Soovin tänada žüriid, aga eriti oma perekonda selle armastuse ees, mida nad mulle igapäevaselt jagavad,» sõnas sakslanna oma tänukõnes. «Nooruses sõitsin ma koos isaga ühe hooaja kardiga, aga eelistasin hobuseid,» meenutas sportlane, kuidas ta armastatud ala juurde jõudis.

 

Have patience with all things, but first of all have patience with yourself #keepfighting #elliotsrollback #gunstep

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

Vesternratsutamise MM toimus tänavu Šveitsis Givrinsis perepea Corinna Schumacheri omatavas ratsakompleksis.

Michael Schumacher sai 2013. aastal Meribeli suusakuurordis suusatades ränga peatrauma ja viibis õnnetuse tagajärjel kuus kuud koomas. Sellest ajast saati taastub mees oma Genfi lähistel paiknevas kodus ning värskeid uudiseid tema tervise kohta pole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles