Vollemehed pääsesid Moskvas poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak.
Kusti Nõlvak. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Rannavõrkpallurid Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar osalevad sel nädalalõpul Ida-Euroopa Võrkpalliliidu (EEVZA) rannavõrkpalli sarja finaaletapil Moskvas. Laupäeval saadi küll kolmandas ringis kaotus, ent läbi lohutusringi pääseti siiski pühapäevasesse poolfinaali.

Reedel pidasid eestlased kaks kohtumist ning olid mõlemas võidukad, vahendab Volley.ee. Kõigepealt saadi avaringis 2:0 (21:8; 21:14) jagu Venemaa duost Pavel Karpuhhin - Maksim Adonin. Teises ringis oldi samuti 2:0 (21:14; 21:18) üle teisest Venemaa paarist Pavel Šustrov - Aleksei Gusev ja jõuti kolmandasse ringi.

Seal kohtuti laupäeval ukrainlaste paariga Konstantin Medjanik - Eduard Reznik ja vastu tuli võtta 1:2 (19:21; 23:21; 9:15) kaotus ja langeti lohutusringi. Lohutusringis oli vastas Venemaa duo Ruslan Bõkanov - Maksim Hudjakov, kellest sai Eesti esipaar pärast tasavägist mängu jagu 2:1 (15:21; 22:20; 16:14). Nii pääseti poolfinaali, kus pühapäeval kell 10.40 kohtutakse venelaste paariga Konstantin Semjonov - Ilja Lešukov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles