12-aastane korvpallur kogus karikafinaalis 24 punkti ja 23 lauapalli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad Audentese noormängijad.
Võidukad Audentese noormängijad. Foto: basket.ee

Eesti korvpalli U14 vanuseklassi noormeeste finaalmängus alistas Audentese SK lisaajal Erkmaa KK 68:60. 

Esimese poolaja 30:26 võitnud Audentes tegi tugeva kolmanda veerandi minnes ette 48:36. Erkmaa tuli mängu tagasi ja normaalaeg lõppes 58:58 viigiseisul. Lisaajal näitasid teravamat minekut Audentese mängijad. Pikad mängisid korvi all julgelt, tõid omad punktid ära. Kirsi tordile pani 36 sekundit enne lõppu teise võimaluse viskega Karl-Gustav Jurtšenko.

Võitjate parimana kogus uskumatud 24 punkti ja 23 lauapalli Gerrit Lehe. Fred-Jordan Relve lisas 14 silma ja Karl-Gustav Jurtšenko 7 punkti ja 17 lauapalli. Erkmaa resultatiivsemana viskas Rando Roos 23 silma.

Audentese peatreener Rauno Pehka sõnas pärast mängu: «Aasta lõpus on palju mänge ja noorte koormus on päris suur, aga meil oli ühtlasem meeskond kui vastastel. Kindlasti mängis rolli ka meie pikkade ülekaal lauas. Kui me suudame sellest kohtumisest omad järeldused teha, siis oli tegemist väga õpetliku mänguga mõlema meeskonna jaoks.»

Tütarlaste U14 vanuseklassis krooniti võitjaks Kalev/Cramo, kes alistas tulise lõpuga kohtumises Audentese SK numbritega 48:43.

Otsustava viske tabanud ja finaalide parimaks mängijaks valitud Elena Illiste tõi võitjate resultatiivsemana 21 punkti ja võttis seitse lauapalli. Hanna Maria Sibul ja Anette-Laura Tõks lisasid seitse silma. Audentese parimana tõi võimsad 16 punkti ja 21 lauapalli Keandra Koorits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles