Suurtoetaja katab Austrias kõik Sildaru kulud (9)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Erakogu

Et Kelly Sildaru on freestyle-suusatamise maailmas tegija ning et temasse usutakse ja panustatakse, annab tunnistust kasvõi üks fakt: toetaja Red Bull katab kõik tema ja isa Tõnise Austrias viibimise kulud. Elamine, ravi, söömine…

«Red Bull pakkus taolise võimaluse välja. Arvasime, et hea on see etapp siin teha. Mitte et see Tallinnas võimatu oleks. Võib-olla lihtsalt natuke keerulisem…» räägib Tõnis.

Miks keerulisem?

«Tallinnas ja Eestis üldse on segavaid faktoreid alati rohkem. Paratamatult tekib erinevaid üritusi ja kohustusi. Siin keskendud konkreetselt ainult taastusravile.»

Kelly jagab täielikult isa arvamust. Ainult ühe väikesega «agaga». «Olen harjunud olema kogu aeg koos venna Henryga. Nüüd teda pole. See on küll olnud teistmoodi ja väga harjumatu. Midagi on pidevalt puudu,» sõnas Kelly. Kui aga väikevend – samuti lootustandev suusataja – nädalavahetusel Kellyl külas käis, jagus tegevust ja rõõmu küllaga ja aeg lendas. «Käisime oma suusatootja filmi vaatamas, Red Bulli lennumuuseumis ja mujalgi. Väga lahe vaheldus oli.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles