Kristjan Ilvesel õuduste nädalalõpp

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Newspix24/SIPA/Scanpix

Kristjan Ilvese aasta viimased võistlused möödusid Ramsaus tõelise kannatamise tähe all. Ta jäi mõlemal päeval MK-punktidest ilma – sel hooajal esimest korda – ja võttis nädalavahetuse kokku: «Ei olnud sugugi meeldiv seal taga suusatada, aga mis teha. Sain vähemalt kaks tugevat pingutust. Ega siit välja palju loota olnudki.»

Ilves, kes hiljutise haiguse tõttu napi treenitusega Austrias MK-karusselliga liitus, lõpetas üleeile 31. ja eile 39. kohaga. Enne jõulupausi ja (loodetavasti) Otepää etappi asub ta sarja kokkuvõttes 31. real, kuhu langes Ramsau-eelselt 17. positsioonilt.

«Nüüd lähen koju ja loodan, et Otepääl saavad rajad ja mägi ikkagi võimalikult kiiresti valmis. Kui ei, tuleb pärast jõulupühi ilmselt Lahtisse harjutama minna,» vaatas 21-aastane sportlane lähitulevikku ja avaldas lootust, et enesetunne lubab edaspidi treeningutele soovitult takka anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles