Sõdalane Mirkovic tõi Kairysele esimese võidu

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branko Mirkovic ja Isaiah Briscoe.
Branko Mirkovic ja Isaiah Briscoe. Foto: Eero Vabamägi

BC Kalev/Cramo läheb Ühisliigas jõuludele ja uuele aasta vastu 12. kohalt, sest alistas eile koduväljakul 98:94 Läti esindusklubi Riia VEFi.

«See oli magus võit!» rõõmustas Kalevi peatreenerina Ühisliigas esimese võidu teeninud Donaldas Kairys. «Poisid on näinud viimastel nädalatel treeningutel palju vaeva ja olid selle võidu täielikult ära teeninud. Proovisin ka täna (eile – toim) hoida mängijate rotatsiooni võimalikult suurena, et oleksime lõpus vastastest värskemad. See toimis, tegutsesime viimastel minutitel kaitses ja lauavõitluses hästi.»

Saku suurhallis 1200 poolehoidja ees mänginud Kalev suutis võita vaatamata sellele, et VEF tabas kaugviskeid suisa 54-protsendiliselt, 35st 19. Ei näe just tihti, et Ühisliiga tasemel, eriti veel võõrsil, sooritab meeskond rohkem kaug- kui lähiviskeid, ent just nii lätlased eile tegid. Õnneks piisas meile sellest, et VEFi kahel kõige tähtsamal kaugviskel, mille sooritas nädal aega tagasi meeskonda naasnud Kaspars Beržins lõpuminutitel, pall korvirõngast ei läbinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles