Klavani tegutsemine pälvis Kloppi pahameele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavani sai Jürgen Kloppi käest veidi pahandada.
Ragnar Klavani sai Jürgen Kloppi käest veidi pahandada. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Liverpool alistas Inglismaa meistrivõistluste 18. voorus Bournemouthi 4:0. Eestlane sai kirja täismängu.

Liverpooli jalgpallimeeskonna tegemistel pingsalt silma peal hoidvad meediaväljaanded hindasid Klavani esitust kriitiliselt – märgati eestlase kehvemaid liigutusi, kuid jagati ka kiidusõnu.

«Kui üks libastumine kõrvale jätta, siis soliidne esimene poolaeg. Pärast pausi sai Kloppi käest pahandada, kuid suurema osa mängust oli eestlane tasemel,» kirjutab Liverpool Echo, kes hindas Klavani mängu hindega 7. Kaitsjatest teenisid parema hinde kohtumise teise värava löönud Dejan Lovren ja vasakkaitsja Andrew Robertson.

This Is Anfieldi hinnangul oli eestlane kõige kehvem Liverpooli mängija. «Tegutses pisut aeglaselt ja pani rohkem kui korra meeskonnakaaslase surve alla ning seetõttu pälvis Kloppi pahameele,» kirjutab This Is Anfield, kes andis eestlasele hindeks 5.

Võrdluseks – Klavani kaitsepartnerite hinded: Lovren 7, Robertson 7, Joe Gomez 6. «Nõrgim lüli kaitseliinis, kuid muutus mängu käigus aina paremaks ja tegi tähtsaid blokeeringuid. Ei garanteeri usaldusväärsust, aga osales nullimängus,» lisas This Is Anfield. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles