Taaramäe laager Guadeloupel: päevitamine, sukeldumine ja pidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Guadeloupe saarel.
Rein Taaramäe Guadeloupe saarel. Foto: Rein Taaramäe / Facebook

Rein Taaramäel on selja taha jäänud esimene treeninglaager uue koduklubi Direct Energiega, mis leidis aset Kariibide saarestikus asuval Guadeloupe saarel, kirjutab Rattauudised.ee.

«Polnudki nagu treeninglaager, kuigi rattaga sai omajagu kärutatud. Kolme-nelja tunni pikkused päevad, aga kuna tegemist oli rohkem tutvumis- ja lõbulaagriga, siis olid kavas muud tegevused. Iga päev hommikust õhtuni ja seda pisikest 100-140 km, mis vändata tuli, ei pannud tähelegi,» kirjutab Taaramäe oma Facebooki leheküljel.

«Taolist puhkust ja lõbu polegi ühegi tiimiga varasemalt olnud: piknikud ning pikad tunnid randades ujudes ja päevitades, sukeldumised, peod, restorani külastused, üksikute saarte külastused, lõbusõidud jahtidel ja mõndagi huvitavat veel. Lisaks 30 kraadi kuuma. Laagri lõpuks oli tõesti tunne, et on meeskonda vahetatud ja võõrast tunnet polnud. Minu sulandumise tegi kindlasti lihtsamaks asjaolu, et tean ja tunnen prantslaseid ja nende elu-olu,» kirjeldab jalgrattur.

Taaramäe on nädal aega viibinud oma Lõuna-Prantsusmaa kodus ja kohaneb Euroopa ilmastikuoludega. «10-17 kraadi tundus alguses ikka väga külm ning harjutasin samade riietega, millega sõidan Eestis olles miinuskraadide juures. Nüüdseks olen ajavahega juba ka harjunud ja ka kliimaga asi jonksus,» märgib Taaramäe.

Järgmine laager toimub 18.-22. detsembril Prantsusmaal Essarti külas. «Kuna meeskond vahetab rattamarki – varasemalt BH ning nüüd Itaalia bränd Wilier –, siis põhirõhk pidi olema kõigile sobivate materjalilahenduste leidmisel ning rattapositsioonide seadistamistel,» lisab Taaramäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles