Itaalia tippklubi loobus treeninglaagri nimel jõulupeost

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milani peatreener Gennaro Gattuso.
Milani peatreener Gennaro Gattuso. Foto: Giuseppe Maffia/imago/Uk Sports Pics Ltd

Itaalia jalgpalliklubi Milan jättis jõulupeo ja läks hoopis treeninglaagrisse. Pidustused oleksid pidanud toimuma täna õhtul, kuid eilne allajäämine kohalikus kõrgliigas lõi klubi plaanid segamini. 

Milan tunnistas võõral väljakul liigatabelis eelviimasel positsioonil paikneva Verona Hellase kolmeväravalist paremust. Keeruline periood sundis klubil ära jätma töötajatele, mängijatele ja nende peredele mõeldud õhtusöögi. Itaalia meedia hinnangul on eelseisev treeninglaager klubi mängijatele ja treeneritele karistuseks, kuid see peaks mõjuma ka positiivselt.

Itaalia kõrgliigas paikneb 17 mänguga 24 punkti kogunud Milan kaheksandal positsioonil. Tabeliliider on Napoli (42 punkti), kellele järgnevad Torino Juventus (41) ja Milano Inter (40). Milani järgmine mäng leiab aset eeloleval laupäeval, kui koduväljakul minnakse vastamisi lähikonkurendi Atalantaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles