Atletico kaebas Barcelona peale: käed eemale Griezmannist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann on Barcelonale omavahelistes kohtumistes korduvalt peavalu valmistanud.
Antoine Griezmann on Barcelonale omavahelistes kohtumistes korduvalt peavalu valmistanud. Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/SCANPIX

Madridi Atletico jalgpalliklubi esitas FIFA-le ametliku kaebuse Barcelona klubi peale. Põhjus lihtne: Barcelona noolib väidetavalt ebaausate võtetega Atletico tähtründajat Antoine Griezmanni.

26-aastane prantslane sõlmis tänavu pealinnaklubiga uue lepingu, mis hoiab teda Atletico ridades kuni 2022. aasta suveni. Sellegipoolest on teda seostatud üleminekuga mitmesse teise suurklubisse, kelle seas on ka näiteks Manchester United ja Barcelona.

Kaebuse esitas Atletico aga vaid Barcelona kohta. Väidetavalt on Kataloonia lipulaeva esindajad rääkinud Griezmannile lähedaste inimestega, kelle seas on tema perekonnaliikmeid. Hispaania klubi kinnitusel ei vasta selline käitumine FIFA reeglitele.

Griezmann mängib Atleticos alates 2014. aasta suvest ning mõlemal esimesel liigahooajal lõi ta Madridi klubi eest 22 väravat. Sel hooajal on tema arvel liigas 13 mänguga viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles