Video: vastase veriseks löönud ja kohtunikku sõimanud Dončić eemaldati platsilt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavaliselt saab Luka Doncic (paremal) kohtunikega viisakalt läbi, kuid mitte seekord.
Tavaliselt saab Luka Doncic (paremal) kohtunikega viisakalt läbi, kuid mitte seekord. Foto: Pacific Press/Sipa USA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas oli Hispaania klubide omavahelises duellis Madridi Real avapoolaja järel Valencia vastu peal kõigest kahe punktiga, ent tõi mängu otsustava pöörde viimasel veerandajal ja võitis lõpuks suurelt 91:72. Mängu silmapaistvaim sündmus oli aga Reali noore tähe Luka Dončići eemaldamine.

Dončići mäng sai otsa teise veerandaja keskel, kui ta ei olnud nõus talle määratud ründeveaga. Kuna veerandaja alguses oli ta löönud küünarnukiga veriseks Tibor Pleissi nina ja saanud selle eest ebasportliku vea, tähendas tehniline viga nüüd ka eemaldamist.

Protestimise järel platsilt minema saadetud sloveen jõudis väljaku servani, kui otsustas veel korra tagasi kohtuniku juurde marssida ja talle südamelt kõik ära öelda. Tõenäoliselt ootab Doncicilt selle eest nüüd ka kopsakas trahv.

Facundo Campazzo oli lõpuks 14 punkti ja kaheksa korvisööduga napilt Reali parim korvikütt, sest nii Felipe Reyes, Jaycee Carroll, Walter Tavares kui ka Trey Thompkins kogusid 12 punkti. Doncic jõudis mängida vaid alla seitsme minuti, ent tabas selle ajaga kaks kaugviset. Valenciale tõi Bojan Dubljevic 18 punkti.

Realil on nüüd tabelis seitse võitu ja kuus kaotust, mis annab neile pärast teisipäevaseid mänge 16 meeskonna seas seitsmenda koha. Tabeli viimane Valencia sai kolme võidu kõrvale kümnenda kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles