Viis kohtumist vahele jätnud Curry liitub peagi treeningutega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Harry How/AFP

Korvpalliliiga NBA valitseva meistri Golden State Warriorsi tähtmängija Stephen Curry on meeskonna viimaseid võidumänge jälginud pealtvaatajana. 

Curry vigastas 6. detsembril peetud võidumängus New Orleans Pelicani vastu parema jala hüppeliigest ning on jätnud vahele koguni viis kohtumist. Peagi liitub Curry uuesti treeningutega.

«Meeskonna arstide hinnangul on Curry hüppeliiges hästi paranenud ning võimaldab tal järgmistel päevadel treeningutega liituda. Seoses potentsiaalse naasmisega hoitakse tema tegemistel järgmise nädala jooksul pingsalt silma peal,» seisis Golden State Warriorsi pressiteates.

24 võitu ja kuus kaotust teeninud Golden State Warriors paikneb läänekonverentsis Houston Rocketsi (25 võitu ja neli kaotust) teisel positsioonil. 29-aastane Curry on tänavusel hooajal visanud keskmiselt 26,3 punkti ning hoiab selles arvestuses viiendat kohta.

Järgmises voorus läheb Golden State Warriors koduväljakul vastamisi Memphis Grizzliesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles