TTÜ viskas Kalev/Cramo vastu 92 punkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Metsalu (valges) ja Branko Mirkovic.
Oliver Metsalu (valges) ja Branko Mirkovic. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas jätkab täiseduga valitsev meistermeeskond Kalev/Cramo: hooaja kümnenda võidu teeninud kalevlased alistasid võõral väljakul TTÜ 105:92.

TTÜ püsis tiitlikaitsja vastu konkurentsis vaid esimesel poolajal. Esimese veerandaja järel olid võõrustajate kaotusnumbrid 25:32 ning poolajal 48:53. Kalev/Cramo pani oma paremuse maksma kolmandal veerandajal, mis võideti 11 punktiga. Viimasel veerandajal vormistati 13-punktiline võit.

Üleplatsimeheks kerkis Kalev/Cramo mängija Isaiah Briscoe 26 punktiga, Janari Jõesaar lisas 17 ja Erik Keedus 15 silma. TTÜ poolel säras 21 punkti visanud Oliver Metsalu, Levi Martin Giese arvele kogunes 13 silma.

Kalev/Cramo on koduses meistriliigas võitnud kõik seni peetud kohtumised. TTÜ on võidurõõmu maitsnud vaid korra, kui alistati Noorteliiga meeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles