Tennisetäht vabastati surma-avarii põhjustamise süüdistusest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Tennisetäht Venus Williams pääses süüdistusest, nagu oleks ta põhjustanud kaasliikleja surmaga lõppenud avarii. Uurijad jõudsid järeldusele, et tegu oli õnnetusega.

Nii ei jäänud kokkupõrkes süüdi ka teise auto juht. Williamsi juhitud autole sõitis juunis ristmikul küljelt sisse teine auto, mille kaassõitja Jerome Barson suri saadud vigastustesse. Juulis sai Florida politsei aga enda valdusesse ristmiku läheduses asunud turvakaamera video, mis kinnitas Williamsi väidet – Toyota Sequioa maasturit juhtinud tennisist sõitis foori lubava tulega ristmikule, kuid oli sunnitud seal ootamatult pidurdama, sest tema eest lipsas läbi üks vasakpööret sooritanud auto.

Williams jätkas seejärel liikumist, ent tema autole sõitis küljelt sisse Barsoni naise Linda juhitud Hyundai Accent. Barson sai kokkupõrkes raskelt vigastada ja suri kaks nädalat hiljem haiglas. Mehe omaksed kaebasid Williamsi kohtusse, väites, et tennisetäht asus ristmikku ületama foori keelava tulega, kuid uurimine tõestas, et Williams polnud avariis süüdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles