Žalgirise võidumarss jätkus Valencias

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgiris liigub play-off mängude kursil.
Kaunase Žalgiris liigub play-off mängude kursil. Foto: Erikas Ovčarenko/

Korvpalli Euroliigas teenis neljanda järjestikuse võidu Kaunase Žalgiris. Seekord alistati võõral väljakul Valencia skooriga 71:63. 

Tasavägiselt kulgenud kohtumises haarasid külalised initsiatiivi kolmandal veerandajal – Žalgirise võidunumbrid olid 20:10. Viimasel ehk otsustaval veerandajal pääses Valencia parimal juhul kuue punkti kaugusele, kuid leedukad eduseisu enam käest ei andnud ja lõpuks võeti kaheksapunktiline triumf.

Žalgirise parimaks skooritegijaks kerkis 16 punkti visanud Vasilije Micic. Kaksikduubliga (11 punkti ja 11 lauapalli) hiilgas Paulius Jankunas. Võõrustajate parimana tõi 14 punkti Erick Green, Bojan Dubljevic lisas 11 silma ja 10 lauapalli.

Leedu meeskond hoiab üheksa võidu ja viie kaotusega liigatabelis viiendat positsiooni, järgmises voorus (28. detsember) minnakse koduväljakul vastamisi teisel kohal paikneva Pireuse Olympiakosega (12 võitu ja kolm kaotust).

TULEMUSED

  • Crvena Zvezda – Panathinaikos 63:69
  • Bamberg – Madridi Real 66:81
  • Tel Avivi Maccabi – Fenerbahce 82:73
  • Valencia – Žalgiris 63:71
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles