Latvala kiitis Tänakut: tema liitumine on aidanud autot paremaks muuta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala.
Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala. Foto: @World/M-Sport

2018 hooajaks Toyota rallimeeskonnaga liitunud Ott Tänak ja Martin Järveoja läbisid uue ralliautoga testiperioodi Monte Carlos ja Kesk-Soomes. Pärast edukaid testisõite on positiivselt meelestatud ka eestlaste meeskonnakaaslane Jari-Matti Latvala.

Möödunud hooajal Toyota esisõitja saatuses olnud Latvala sõnul on Tänaku liitumine meeskonnale kasulikuks osutunud juba enne hooaja algust. «Kui meeskonnaga liitub sõitja teisest tiimist, siis temaga tulevad kaasa pisidetailid, mis aitavad autot paremaks muuta,» kommenteeris Latvala Tänakuga töötamist. «Hea on kuulda, mida Tänak meie autost arvab,» lisas soomlane.

Latvala oli rahul enda testiperioodiga. «Minu test oli hea. Oleme keskmise diferentsiaali kallal kõvasti tööd teinud ja lumes sõites töötas kõik väga hästi,» sõnas Latvala. «Üsna haruldane on saada sellised tingimused Monte testiks,» jätkas Latvala, kes on sarnaselt eestlasele testinud Monte Carlos ja Kesk-Soomes.

Uus MM-hooaeg saab avalöögi juba 25. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles