Pühade eel peetakse koduses korvpalliliigas kaks põnevat vastasseisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall. Kalev/Cramo vs. Rapla.
Korvpall. Kalev/Cramo vs. Rapla. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Koduses korvpalli meistriliigas peetakse reedel kaks põnevat vastasseisu. Rapla võõrustab algusega kell 19.05 Kalev/Cramot. Tegu on mulluse finaalpaariga. Teises huvipakkuvas matšis kohtuvad Pärnu ja Tartu.

Kodumeeskond Rapla on langenud liigatabelis tänu kaotustele Tartule ja Valga-Valkale neljandale kohale. Tartu on neist võiduprotsendi poolest mööda läinud: Raplal on kuus võitu ja viis kaotust, Tartul samad numbrid vastavalt viis ja neli.

Kalev/Cramo pole sel hooajal loovutanud mitte kellelegi midagi. Kümme võitu. Omavahel kohtusid meeskonnad hooaja esimeses mängus Kalevi Spordihallis ning siis saavutas Kalev/Cramo hooaja seni raskeima võidu, lisaajal 78:76 (68:68, 37:29).

Mullu mängiti omavahel kuus korda, sealhulgas neli finaalmängu (4:0 Kalev/Cramole). Kahest ülejäänud mängust, mis mõlemad peeti Raplas, võitis ühe kohtumise kodumeeskond - 82:66. Ülejäänud mängudes kaotas Rapla kolm korda kolme punktiga, järelejäänud kaks aga paarikümne punktiga.

Pärnus valmistub kohalik meeskond vastuhakuks viimasel ajal vähemasti Eesti meistriliigas tõusujoones liikuva Tartu vastu. Pärnu on viie võidu ja kuue kaotusega kuuendal kohal, Tartu viie võidu ja nelja kaotusega kolmas. Pärnu võidu korral oleks mõlemal meeskonnal bilanss võrdne.

Esmakordselt sel hooajal kohtuti 26. oktoobril Tartus ning kodumeeskond võitis 78:62 (45:28). Mullu Pärnule võidurõõmu ei jagunud. Omavahel saadi kokku ka pronksiseerias, mis lõppes Tartu kasuks 3:0. Pärnus võitis Tartu 13, 5 ja 8 punktiga, Tartus 19, 18 ja 9 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles