Liverpooli 2:0 edu ja 2:3 kaotusseisu lahutasid vaid kuus minutit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenal - Liverpool.
Londoni Arsenal - Liverpool. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

Premier League’i 19. mängudevoor algas tõelise maiuspalaga. Oma hooaja selgroo murdsid Londoni Arsenal ja Liverpool, kes leppisid 3:3 viiki. Sealjuures näis külaliste jaoks seis olevat kindlamast kindlam, kui teise poolaja keskel mindi domineerides matši 2:0 juhtima. 388 sekundit hiljem oli 3:2 peal aga juba Arsenal.

Enne mängu:

Arsenal ja Liverpool käivad Inglismaa jalgpalli kõrgliigas ühte sammu – viimasest kolmest mängust on mõlemad võitnud ühe ja viigistanud kaks. Sarnane on pilt ka liigatabelis, kus Põhja-Inglismaa klubi on hetkel 34 punktiga neljandal kohal ning Arsenal ühe vähema silmaga kohe kannul. Seetõttu on tänasel mängul ka korralik kaal – võitja saab jõulupühasid tähistada neljandal ehk viimasel Meistrite liigasse viival kohal. Kaotaja võib aga pudeneda tabelis kuuendale pügalale.

Kohad neljandast seitsmendani on Premier League’is praegu nelja punkti sees: Burnley’l on kirjas 32 ja Tottenhami meeskonnal 31 silma. Needki kaks meeskonda mängivad selles voorus omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles