NBA superstaar tuli jõulude eel välja eriskummalise väljaütlemisega

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving ja LeBron James.
Kyrie Irving ja LeBron James. Foto: Tony Dejak/AP/Scanpix

Jõuluaeg on käes! Tegu on erilise ajaga, mil on võimalus tööl püksirihm veidi lõdvemaks lasta ning veeta kauneid hetki lähedastega. Boston Celticsi tähtmängija Kyrie Irving aga jõulumelust haaratud ei ole.

Irving liitus Celticsiga tänavu ning senine hooaeg on tema juhtimisel läinud igati edukalt, kui 26 võidu ning üheksa kaotusega hoiab meeskond korvpalliliigas NBA idakonverentsi liidrikohta. Järgmised kaks matši on Celticsil kavas 23. (Chicago Bulls) ja 25. detsembril (Washington Wizards) ning ajakirjanikud pärisid Irvingult, kuidas ta suhtub jõulupühadel mängimisse.

«Kogu see tingel-tangel jõulude ümber, mina sellesse eriti ei sekku. Ma ei suhtu jõuludesse tingimata kui pühadesse. Olen lihtsalt rahul, et saan oma perega olla,» selgitas Irving. Mees lisas siiski, et «kinkide avamine ja kõik need asjad» on ka väga toredad.

Ebatraditsioonilised väljaütlemised pole Irvingule midagi uut. Näiteks tunnistas ta tänavu oma uskumust, et maakera on tegelikult lapik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles