Klopp: olge vihased, mitte kurvad!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp mängus Arsenaliga.
Jürgen Klopp mängus Arsenaliga. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp andis pärast oma meeskonna 3:3 viiki Londoni Arsenaliga selgelt mõista, et teise poolaja kollapsi, kus võõrustajad said lüüa viie minutiga kolm väravat, põhjustasid tema mängijate individuaalsed eksimused. Sakslase sõnul peaksid tema mängijad olema mitte kurvad vaid vihased.

«Meil oli viis minutit, kus meil oli ilmselgeid individuaalseid probleeme,» võttis Klopp matši kokku. «Need olid kõik Arsenali väravad. Igal ühel neist olid valearvestused. Seejärel reageerisime me palju paremini ja väärisime punkti. See oli miinimum, mille olime ära teeninud. Mängisime 94 minutit ja 89 neist oli esitus täpselt selline nagu soovisime. Ülejäänud viis minutit olid muidugi määrava tähtsusega ja neid on keeruline selgitada. Avasime neile ukse ja nad kasutasid oma võimalused ära.

Oli kummaline mäng. Harilikult on Arsenali koduväljakul punkt täiesti okei tulemus. Täna on asi teisiti.»

Liverpooli viigivärava eest hoolitses Roberto Firmino ning Klopp elas selle emotsioone elavalt välja. Sakslane viskas oma veepudeli maha ning juubeldas Arsenali fännide ees. Pärast palus mees oma käitumise eest ka vabandust. «Olin õnnelik – veidi agressiivselt õnnelik. Mina vabandasin, aga need inimesed, kui nemad paluksid andeks mulle öeldu eest, siis sellele kuluks veidi rohkem aega kui minu vabandusele,» sõnas Klopp.

Arsenali peatreener Arsene Wenger rõhutas, et 3:2 eduseisus pidanuks tema hoolealused suutma võidust kinni hoida, kuid kui arvestada, kui hirmus oli Arsenalile avapoolaeg, siis tuleb tulemusega rahule jääda. «Soovin vaheajal öeldu hoida privaatsena. Positiivne oli see, et olime vaid 0:1 taga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles