Alla nelja enam ei oska: Man City jätkab võidumarssi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad löövad viimasel ajal täpselt nii palju väravaid kui hing ihkab.
Manchester City mängijad löövad viimasel ajal täpselt nii palju väravaid kui hing ihkab. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas on pidurdamatus hoos Manchester City, kes sai juba 17. järjestikuse liigavõidu. Koduväljakul alistati 4:0 Bournemouth, kusjuures nüüd on helesinised löönud neli väravat juba kolmes järjestikuses liigamängus.

Seekord lõid City väravad Sergio Agüero, Raheem Sterling ja Danilo. Kaks korda täpne olnud Agüero jõudis seejuures ümmarguse tähiseni, sest nüüd on ta City kodustaadionil Etihadil löönud 101 väravat.

Tänavu vaid korra punkte loovutanud City on mõistagi ka liigatabelis suveräänne liider, olles kogunud 55 punkti. Teisel kohal olev Manchester United jääb maha 14 punktiga, ent võib veel vahet kolme punkti võrra vähendada, sest kohtub täna õhtul võõrsil Leicester Cityga.

Teistes kohtumistes oli Brighton 1:0 parem Watfordist, Stoke sai 3:1 jagu West Bromwich Albionist ja West Ham pidi väravaterohkes mängus tunnistama Newcastle'i 3:2 paremust. Southampton ja Huddersfield ning Swansea ja Crystal Palace tegid 1:1 viigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles