McGregor andis karjääri jätkumise osas aru

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: David Becker/AFP/Scanpix

Conor McGregor teatas, et tal pole vähimatki kavatsust niipea vabavõitluskarjääri lõpetada. 

Maailma ühe tuntuima vabavõitluse (MMA) võistlussarja UFC raames võitles McGregor viimati 2016. aasta novembris, kui nokauteeris Eddie Alvarezi. Tänavu augustis kohtus iirlane ta kõigi aegade väärtuslikumas poksimatšis Floyd Mayweatheriga ja kaotas, ent teenis umbes 100 miljonit dollarit.

Kui UFC president Dana White avaldas kuu tagasi arvamust, et nii rikkal mehel pole vajagi ringi astuda, sõnas McGregor Sky Sportsile, et tema nälg pole kuskile kadunud. 

«Asi pole minu jaoks ilmtingimata rahas, ma olen võitlemise osas kirglik. Mulle meeldib võidelda. Jätkan seda nii kaua kuni mu tervis vastu peab ning olen valmis tegema tööd, mida see nõuab.»

Samas tunnistas ta, et pole rumal, et sellega elu lõpuni tegeleda. «See on ohtlik, halastamatu äri ning olen sellest teadlik,» sõnas ta ja lisas, et tõepoolest - raha tal on. «Ma ei pea seda tegema (raha pärast). Ma teen seda armastuse pärast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles