Eesti eesistumise programm sai ROKi presidendilt kiita

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ROKi president Thomas Bach
ROKi president Thomas Bach Foto: FABRICE COFFRINI/AFP

Kultuuriministeeriumi spordi asekantsleri Tarvi Pürni hinnangul said Eesti spordijuhid ja organisatsioonid Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisega kaasnenud kohustustega väga hästi hakkama.

«Võib-olla kõige enam võitis sellest Eesti spordi juhtimine ja Eesti spordi juhid ning valdkonna ekspertide rahvusvaheline maine,» ütles Pürn ETV spordisaatele.

Eesti tiim tõstis eesistumise ajal fookusse treenerite rolli muutuvas ühiskonnas, sest üheksa miljonit Euroopa treenerit ootab, et nende tööd rohkem hinnataks ja soovib nõu, kuidas nutiajastul osavamalt spordiväärtusi õpetada. Treenerite rolli väärtustamisega tegelemise eest kiitis eestlasi isegi ROK-i president Thomas Bach.

«Kiidame Eesti eesistumise programmi suurt edu treenerite rolli väärtustamisel, sest see pole mitte mõnikord, vaid enamasti alahinnatud,» sõnas Bach.

Artikkel on refereeritud ERRi spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles