Serena Williams lõpetab võistluspausi juba sel nädalal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams tuleb Austraalias väljakule tiitlikaitsjana.
Serena Williams tuleb Austraalias väljakule tiitlikaitsjana. Foto: PETER PARKS/AFP/Scanpix

Napilt neli kuud tagasi emaks saanud Serena Williams naaseb tipptennisesse juba sel nädalal, kui kohtub laupäeval Abu Dhabis peetavas näidismatšis Läti esitennisisti Jelena Ostapenkoga (WTA 7.)

36-aastane Williams tõi septembris ilmale esiklapse, tütar Alexise. Vaatamata murdelistele sündmustele perekonnas - lisaks tütre sünnile naitus ta ka kallima Alexis Ohanianiga - lubas tennisist algul, et naaseb väljakutele juba uueks aastaks, täpsemalt Austraalia lahtisteks, kus ta jahib karjääri 24. suure slämmi tiitlit. 

Nüüd otsustas Williams juba varem end proovile panna ning kohtub lätlanna Ostapenkoga Mubadala meistrivõistlustel Abu Dhabis. 

Williams võistles viimati enne raseduspuhkust jaanuaris Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel, kui alistas naisüksikmängu finaalis 6:4, 6:4 oma vanema õe Venus Williamsi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles