Burnley oli alistamas ManU-t, ent vahetusmees Lingardi väravad päästsid Mourinho halvimast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burnley's Steven Defour celebrates scoring his side's second goal during the Premier League match at Old Trafford, Manchester.
Burnley's Steven Defour celebrates scoring his side's second goal during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 20. voorus peeti Old Traffordil tõeline põnevuslahing, kui Manchester United tegi 2:2 viigi imelises hoos Burnleyga.

Ashley Barnes viis külalised juba 3. minutil juhtima. Poolajale mindi aga juba 2:0 eduseisus, sest 36. minutil saatis Steven Defour palli karistuslöögist otse väravasse.

Jose Mourinho hoolealustel õnnestus 53. minutil üks värav tagasi lüüa, kui täpne oli poolajal Zlatan Ibrahimovici asemel mängu sekkunud Jesse Lingard.

Mäng lõpp kulges oodatult Unitedi surumisel ning lõpuks, teisel lisaminutil, kandis tehtud töö ka vilja, kui Lingard vabalt löögile pääses ja seisu viigistas.

United on kogunud 20 mänguga 43 punkti ja jääb ühe mängu vähem pidanud Manchester Cityle alla juba 12 punktiga. Londoni Chelsea alistas 2:0 Brightoni ja jääb Unitedist vaid punkti kaugusele. Burnley paikneb 34 punktiga seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles