Messi ja Ronaldo seljatanud Kane: ainuüksi nendega võrdlus on suurepärane tunne

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane.
Harry Kane. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP

Tottenham Hotspuri ja Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Harry Kane kerkis 26. detsembril rekordimeheks. Ründaja lõi 2017. aastal kõikide sarjade peale kokku 56 väravat, neist 39 sündisid Inglismaa kõrgliigas.

Kolmapäevases kohtumises Southamptoniga lõi 24-aastane inglane kalendriaasta kaheksanda kübaratriki. «See on olnud suurepärane aasta,» sõnas Kane pärast 5:2 võidumängu, vahendab BBC. «Igal aastal olen muutunud paremaks ja teen seda ka edaspidi.»

Ühtlasi jättis 56 väravat löönud Kane enda seljataha ka Barcelona ja Madridi Reali pallivõlurid Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. «Messi ja Ronaldo on jalgpalli domineerinud pikka aega ja nad on parimad. Suurepärase tunde tekitab juba ainuüksi nendega võrdlus,» lisas Kane.

Kane röövis Premier League’i tabamuste-rekordi kaasmaalaselt Alan Shearerilt. Endine Inglismaa koondise ründaja lõi 1995. aastal kohalikus kõrgliigas 36 väravat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles