Volkswageni boss imeteleb Wilsonit: ta hoidis mitu aastat WRC-sarja vee peal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson vestlemas Ott Tänakuga.
Malcolm Wilson vestlemas Ott Tänakuga. Foto: @World/M-Sport

Volkswagen Motorsportsi direktor Sven Smeets ütles, et imetleb M-Spordi bossi Malcolm Wilsonit tema panuse eest WRC-sarja.

Wilsoni juhitud M-Sport suutis lõppenud hooajal seljatada kolm tehasetiimi – Hyundai, Toyota ja Citroeni. Lisaks on M-Sport olnud ainus meeskond, kes pärast Subaru loobumist 2008. aastal ning enne Volkswageni saabumist 2013. aastal tegi MM-sarja Citroeni kõrval kaasa täiskohaga. Alates 2013. aastast on seda tehtud aga erarahastuse toel, sest mäletatavasti loobus Fordi tehas meeskonna toetamisest 2012. aasta lõpus.

«See, mida M-Sport sel aastal tegi, on fantastiline,» ütles Smeets Autospordile. «Malcolm teenis väärilise autasu selle eest, et jätkas rallis pärast seda, kui Ford meeskonda enam ei toetanud.»

«Ta hoidis MM-sarja elus, kui mõnel aastal oli võistlustules vaid neli tehasetiimi autot. Usun, et ta sai väärilise tasu oma investeeringute eest. Ma olen siiralt õnnelik tema ja M-Spordi üle,» jätkas Smeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles