Hazard keeldus uuest lepingust ja soovib siirduda Hispaaniasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna nimekaim tegevmängija Eden Hazard loobus lepingupikendusest, sest soovib siirduda Madrdi Reali, sõnas ründaja isa Thierry Hazard.

26-aastase belglase praegune leping Chelseaga lõppeb 2020. aastal. «Eden keeldus lepingupikendusest,» sõnas Thierry väljaandele Le Soir. Tema sõnul oli säärane samm vajalik, et ajada Hispaania tippmeeskond Madridi Real tagajalgadele. «Ta näeb end mängimas Realis, kuid praeguse seisuga pole klubi ühendust võtnud,» lisas Thierry.

Hazard kuulub Londoni meeskonna hingekirja 2012. aastast ning võidutsenud kahel korral Inglismaa meistrivõistlustel, korra liigakarikasarjas ja Euroopa liigas. Tänavusel hooajal on belglane löönud kohalikus kõrgliigas viis väravat ning andnud kaks resultatiivset söötu. 

Chelsea parimaks skooritegijaks on kerkinud Alvaro Morata kümne tabamusega. 42 punkti kogunud Chelsea paikneb 20 vooru järel liigatabelis kolmandal positsioonil, kuid kaotab liider Manchester Cityle koguni 16 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles