Galerii: Serena Williamsi naasmine pakkus palju emotsioone

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Serena Williams naasis täna vähem kui neli kuud pärast tütre sündi tipptennisesse. Siiski pidi endine esireket võtma Abu Dhabis peetavas näidismatšis lätlanna Jelena Ostapenkolt vastu kaotuse. 

Ostapenko võitis esimese seti 6:2, kuid Williams suutis end teises setis kokku võtta ja selle 6:3 võita. Kolmanda seti võitis Ostapenko aga kiires lõppmängus 10:5. 

Williams tõdes intervjuus, et emadus on fenomenaalne. «Olin veidi murelik. Vaatasin omade poole ja mõtlesin, kas Olympiaga on kõik korras.»

Ta lisas, et tal on hea meel väljakul olla. «Mängin Abu Dhabis esimest korda ning tänan teid toetuse eest. Esimesed matšid on alati rasked, eriti pärast sünnitust, aga mul oli väga tore.»

Williams sai tagasituleku eest palju komplimente, seejuures kiitis teda ka vastane Ostapenko. «Ma tõesti armastan tema mängustiili,» sõnas lätlanna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles