Postimehe video: Eesti sport 2017 - polnud vahet, kas olid uljas, kiire, tugev, osav, kerge või Õiglane

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Milline oli Eesti spordiaasta 2017? Parima vastuse sellele annab galaõhtul «Spordiaasta Tähed» möödunud 365 päeva kokku võtnud videoklipp.

«Leidus edukaid mehi, võidukaid naisi ja ka võistkondlikke saavutusi. Edukad olid nii noored kui ka juba kogenumad sportlased. Edukad oldi nii siin- kui ka sealpool ookeani, aga ka koduväljakul. Ja kui vastaseid enam piiri tagant võtta polnud, tuli kodune konkurent välja kutsuda, saal puupüsti rahvast täis laduda ja tõsiselt mõõtu võtta.

Oli kõrgeid hüppeid ja pikki lende. Oli kiireid sõite ja edukaid torkeid. Ja kui muu enam ei aidanud, tuli sööduga üles leida kuulsad meeskonnakaaslased. Aga mis kõige olulisem - üles tuli leida see õige rütm. Pall liikus sel aastal õige hästi - küll löödi ta kõvasti maha, küll visati sahinal korvi. Ja kui korvid Eestimaal otsa said, leiti nad üles teispool ookeani.

2017. aastal polnud tegelikult vahet, kas olid uljas, kiire, tugev, osav, kerge või Õiglane. Edukas olid sa igatahes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles