Video: 30 punkti visanud Porzingis kerkis Knicksi kangelaseks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (number 6).
Kristaps Porzingis (number 6). Foto: Stephen Lew/USA TODAY Sports

Kui päev varem säras korvpalliliigas NBA soomlane Lauri Markkanen 32 punktiga, siis läinud ööl sai peaaegu samasuguse punktisummaga hakkama lätlane Kristaps Porzingis.

Porzingise leivaisa New York Knicks alistas võõral väljakul New Orleans Pelicansi 105:103. Pelicans juhtis kolm minutit enne kohtumise lõppu kaheksa punktiga, kuid Porzingise ainus tabav kaugvise ja pealtpanek viigistasid viimaseks minutiks mänguseisu. Otsustaval minutil tegi lätlane veelgi skoori ja Knicks võttis vajalikud võidupunktid.

Üleplatsimeheks kerkis 31 punktiga Pelicansi mängija Anthony Davis, kuid suurepärase partii tegi ka lätlane, kes viskas 30 punkti (visked väljakult 11/22, vabavisked 7/8) ja võttis seitse lauapalli.

Knicksi jaoks oli tegemist esimese võiduga pärast nelja järjestikust kaotust. Idakonverentsis paikneb New Yorki meeskond üheksandal positsioonil ehk jääks praeguse seisuga esimesena ilma play-off-pääsmest.

Viskekontserdi panid seekord püsti valitsev meistermeeskond Golden State Warriors ja Memphis Grizzlies. Tiitlikaitsja võttis koduväljakul koguni 141:128 triumfi. Äsja vigastuspausilt naasnud Stephen Curry panustas Warriorsi võidumängu 38 punktiga.

TULEMUSED

  • Detroit Pistons – San Antonio Spurs 93:79
  • New Orleans Pelicans – New York Knicks 103:105
  • Orlando Magic – Miami Heat 111:117
  • Atlanta Hawks – Portland Trail Blazers 104:89
  • Utah Jazz – Cleveland Cavaliers 104:101
  • Golden State Warriors – Memphis Grizzlies 141:128
  • Denver Nuggets – Philadelphia 76ers 102:107
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles