Liverpooli tabas uue aasta esimese mängu eel tagasilöök

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: Lynne Cameron/imago/Sportimage

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas laupäeval Inglismaa kõrgliigas koduväljakul kahe hooaja taguse meistri Leicester City skooriga 2:1. Punaste mõlemad väravad löönud Mohamed Salah vahetati teisel poolajal vigastuse tõttu mängust välja.

Leicester haaras juhtohjad juba kolmandal minutil Jamie Vardy tabamusest, kuid Salahi väravad 52. ja 76. minutil kindlustasid võidupunktid Liverpoolile. Egiptlane vahetati välja kümmekond minutit enne kohtumise lõppu.

«Peame vaatama, mis probleemiga on tegemist,» sõnas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mängujärgses intervjuus. «Praegusel hetkel ma ei tea, kuid ta lonkas. Ausalt öeldes see pole kunagi hea märk,» lisas sakslane.

Salah on tänavusel hooajal löönud kõikide sarjade peale kokku 23 väravat, neist 17 on sündinud Inglismaa kõrgliigas. Juba homme, 1. jaanuaril minnakse vastamisi liigatabelis seitsmendal positsioonil paikneva Burnleyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles