Hunt tegi korraliku mängu, Colts lõpetas nukra hooaja võiduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos võistkonnakaaslase Hassan Ridgewayga edukat mänguolukorda tähistav Margus Hunt (nr 92) võib hooajaga isiklikus plaanis rahul olla, meeskonnal läks aga kehvasti.
Koos võistkonnakaaslase Hassan Ridgewayga edukat mänguolukorda tähistav Margus Hunt (nr 92) võib hooajaga isiklikus plaanis rahul olla, meeskonnal läks aga kehvasti. Foto: Stacy Revere/AFP/Scanpix

Margus Hundi tööandja Indianapolis Colts lõpetas NFLis põhiturniiri nelja võidu ja 12 kaotusega. Viimases mängudevoorus saadi 22:13 jagu Houston Texansist.

Samuti nelja võidu ja 12 kaotusega hooaja lõpetanud Texans oli üks kahest meeskonnast, kes AFC konverentsis Coltsist tahapoole jäi. Punase laterna roll kuulus põhihooajal kõik 16 mängu kaotanud Cleveland Brownsile. Hunt tegi viimases voorus taas korraliku mängu, peatades kaks palliga läbimurdvat vastast.

Lõppenud hooaeg oli Hundi jaoks isiklikus plaanis selgelt parem kui senised aasta Cincinnati Bengalsis. Eestlane sai kirja 29 vastase mahamurdmist, ühe korra õnnestus tal maha võtta ka vastase mängujuht. Lisaks lõiks Hunt neli korda vahelt vastase söödu.

Eestlane käis platsil kõikides põhihooaja kohtumistes. Tema leping Coltsiga kehtib veel ühe hooaja jagu.

Põhiturniiri parim oli AFC konverentsis tiitlikaitsja New England Patriots. Sarnaselt neile kogus 13 võitu ja kolm kaotust ka Pittsburgh Steelers, NFC konverentsis said samaga hakkama Philadelphia Eagles ja Minnesota Vikings. 12 meeskonda jätkavad nüüd play-off'is teekonda 4. veebruaril Minnesotas toimuva finaalmängu ehk Super Bowli suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles