Video: Liverpool alistas Klavani üleminutite väravast Burnley! (8)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Twitter/LFC

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 22. vooru kohtumises alistas Liverpool Ragnar Klavani 94. minuti väravast 2:1 Burnley.

0:0 lõppenud avapoolajal olid väravale lähemal pigem võõrustajad, kuid ühtegi väga head võimalust kummalgi meeskonnal ei tekkinud. Mänguskoori avas kohtumise 61. minutil Sadio Mane, kes võttis karistusalas esimese puutega palli osavalt omaks ning lõi pöördelt teise puutega palli Nick Pope’i selja taha. Kohtumise 88. minutil õnnestus aga Jóhann Berg Guðmundssonil pealöögist seis viigistada.

Kohtumise võiduvärava lõi 94. minutil eestlane Ragnar Klavan, kelle jaoks oli tegu esimese Inglismaa kõrgliiga väravaga. Suure töö väravast tegi ära Klavani keskkaitseparnter Dejan Lovren, Klavani ülesandeks jäi väravasse lendavale pallile veel hoogu juurde anda.

Eelmisel hooajal tegi Klavan korra skoori Inglismaa liigakarikas, kui lõi värava Derby Countyle.

Liigatabelis on Liverpoolil 44 punkti, mis annab neile neljanda koha. Burnleyl on punkte 34 ning koht tabelis seitsmes.

Teised tänased mängud:

  • Brighton - Bournemouth 2:2
  • Leicester City - Huddersfield Town 3:0
  • Stoke City - Newcastle United 0:1

Vaata videot väravast otseblogi viimasest postitusest!

Enne mängu:

Klavan tegi Liverpooli eest algkoosseisus kaasa viies järjestikuses liigakohtumises ning oleks selle seeria ilmselt venitanud 11 mängu pikkuseks, kui poleks vahepeal tõbine olnud. Viimati Leicesteri vastu jäi eestlane küll pingile ja sekkus mängu alles 89. minutil, kuid peatreener Jürgen Klopp tegi tolles mängus tiheda graafiku tõttu palju vahetusi ning seega tasub loota, et täna saab Klavan oma algkoosseisu koha tagasi.

Kui Liverpool on liigatabelis 41 punktiga neljandal real, siis üllataja Burnley on 34 punktiga seitsmendal kohal. Korra on sel hooajal juba mängitud, septembris lepiti Anfieldil 1:1 viiki.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles