Video: Kas talveunes? Ükski kolmest kohtunikust ei märganud, et NBA legend tabas kaugviske

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Ginobili on mänginud NBA-s 15 aastat ja võitnud neli meistrisõrmust, kuid sellist asja polnud varem näinud isegi tema.
Manu Ginobili on mänginud NBA-s 15 aastat ja võitnud neli meistrisõrmust, kuid sellist asja polnud varem näinud isegi tema. Foto: Kaader videost.

Krovpalliliigas NBA sai San Antonio Spurs nädala sees juba teistkordselt jagu New York Knicksist. Mängust ehk rohkemgi pälvis aga tähelepanu üks korv, mis esialgu kohtunikel märkamata jäi.

40-aastane argentiinlane Manu Ginobili, NBA üks vaieldamatuid legende, plaanis sööta palli kõrge kaarega korvi alla, ent mänguvahend kukkus kogemata otse korvi. Kolm punkti on siiski kolm punkti ja pole vahet, kas need tulevad sihilikult või kogemata.

Ent ükski kolmest vilemehest ei märganud, et pall läbis korvirõnga, ning mängul lasti jätkuda, kuni Ginobili kõvahäälse apelleerimise peale nõustuti lõpuks videokordust vaatama minema.

Kui kohtunikud oma vea avastasid, kanti kolm punkti kiiresti Spursi kontole juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles