Video: eestlaste ainulaadne omavärav pääses maineka väljaande aastakokkuvõttesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskonna õnnetu omavärav lõi lõppenud aastal laineid mitte ainult Eesti, vaid ka maailma spordimeedias.
Paide Linnameeskonna õnnetu omavärav lõi lõppenud aastal laineid mitte ainult Eesti, vaid ka maailma spordimeedias. Foto: Ekraanitõmmis videost

Inglismaa väljaande The Guardian ajakirjanik James Dart pani aastavahetuse puhul kokku 2017. aasta kõige naljakamad spordihetked ja äpardused. Nimekirjas on oma koht ka eestlastel!

Nimelt tuletas Dart meelde Paide Linnameeskonna augustikuist õnnetut omavärava, mille Martin Kase lõi karikamängus Levadiaga juba kohtumise 14. sekundil. Toimunu ainulaadsus seisnes selles, et palli pani koos avavilega keskringist mängu Paide ja ükski Levadia mängija ei jõudnu seda enne tabamust puutudagi.

Peale paidekate äparduse leiab Darti nimekirjast veel ahneid suveniirikütte, valesse kohta sattunud koerajalutajaid, taevast alla kukkuvaid abitreenereid, Benny Hilli pärandi au sees hoidjaid, allapoole vööd äsavaid väikemehi ja palju muud.

Kogu nimekirja näeb siit. Kellel aga Paide tabamus juba meelest läinud: palun!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles