Maailma neljas reket: ma ei tohi Kanepil mängida lasta!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova Foto: SAEED KHAN/AFP

Brisbane'i tenniseturniiril veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi kohtub homme maailma neljanda numbri Karolina Pliškovaga. Tšehhitar tunnistas WTA koduleheküljele, et ei teadnudki enne, et Kanepi on 2012. aastal just seal turniiri võitnud.

32-aastase Kanepi veerandfinaalivastane Pliškova oli avaringis vaba ja alistas teises 6:1, 6:1 ameeriklanna Catherine Bellise (WTA 60.). Kanepi ja Pliškova mõlemad senised omavahelised mängud on võitnud tšehhitar. Homme, Eesti aja järgi kell 11 Brisbane’is – just seal võitis Kanepi 2012. aastal karjääri teise WTA turniiri! – algavas mängus on Kanepil võimalus avada võiduarve.

Pliškova sõnas WTA koduleheküljele, et avastas riietusruumi kõndides seinalt Kanepi kui võitja nime. «Järelikult talle meeldivad need tingimused,»sõnas ta.

«Arvan, et ta mängib üsna samamoodi ning tal on hea serv. Pean agressiivselt mängima ning mitte laskma tal mängida.»

Ühtlasi tunnistas Pliškova, et jäi teel Brisbane'i Tais haigeks. «Siia jõudes tundsin end juba paremini, nii et tegin suisa kaks korda päevas trenni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles